Interim & Detachering: Data & Business Analyse

Detacheringsbureau data en analyse

Scope Data is o.a. een detacheringsbureau, gericht op zowel data als analyse werk. Wij vinden het belangrijk om met onze detacheringsprofessionals een hoge mate van kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. U kunt dan ook rekenen op deskundige interim analisten en data professionals.

Servicegericht detacheringsbureau voor interim data analyse en interim business analyse

Bij Scope Data staan de wensen van u als opdrachtgever voorop. Zo denken wij graag met u mee om te zorgen dat we tot de meest optimale oplossing voor u komen als partner voor detachering. Hiermee gaan we graag een lange termijn samenwerking met u aan, waarbij wij als detacheringsbureau zorgen voor het allerbeste personeel op het snijvlak van business, data, informatie en analyse. Of u nu op zoek bent naar breed inzetbare arbeidskrachten of juist toch gaat voor iemand met een bepaald specialisme, het kan allemaal bij Scope Data. Wij selecteren niet alleen een geschikte kandidaat die voldoet aan het zoekprofiel, maar die ook in de bedrijfscultuur van uw organisatie past.

Het detacheringsbureau voor data en analyse professionals

Heeft u een vacature openstaan voor een tijdelijke functie? Ook dan wilt u natuurlijk de perfecte kandidaat. Scope Data, het detacheringsbureau voor data en analyse personeel gaat graag de samenwerking met u aan. Hoe luidt de omschrijving van de ideale kandidaat? Of het nu gaat om een interim business analist, een interim data analist, een interim process analist, een interim sales analist, een interim marketing analist, een interim operations analist, een interim reporting analist, een interim logistiek analist, een interim supply chain analist, een interim data professional, interim data entry specialist, interim data specialist, interim masterdata medewerkerk, interim masterdata beheerder, interim masterdata professional, interim masterdata coordinator of interim masterdata manager: Scope Data heeft deze interim professionals in het netwerk. Dit geldt ook voor interim BI analisten en/of een interim Business Intelligence specialist. Scope Data werkt met professionals met ervaring in Power BI, Qlikview, QlikSense, Tableau, SAP Business Objects, SAS en meer. Laat het ons weten en onze detachering consultants vinden het analytische personeel waar u naar op zoek bent op elk niveau: junior, medior en senior.

Uitgebreid netwerk aan professionals in de data en analyse sector

Wilt u graag gebruik maken van Scope Data als detacheringsbureau, met een uitgebreid netwerk aan professionals in data en analyse? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar (040) 8200 780 voor ons kantoor in Eindhoven of naar (078) 8200 369 voor ons kantoor in Alblasserdam. Ook voor meer informatie over onze mogelijkheden en diensten omtrent detachering in analyse en data kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.